Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brugforterapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014
Individuel terapi | Terapi

Individuel terapi

Hvordan arbejder jeg ? 

Jeg tager udgangspunkt i nu’et og i relationen mellem os. Dette fundament kan kaldes “fænomenologisk” og “eksistentialistisk,” og det vil sige, at jeg respekterer, at den måde, du oplever verden på er sand for dig. Og at kun du har ansvaret for, hvordan du lever dit liv.
Du bestemmer, hvad du vil arbejde med. Jeg kan foreslå, hvordan du kan arbejde. Jeg stiller ikke diagnoser, men jeg forholder mig til det, du deler med mig her og nu. Lytter til dig, ser på dig og fortæller dig ærligt, hvad jeg oplever.

Alle terapiforløb er forskellige, fordi du er forskellig fra alle andre. Derfor ved ingen, hvor mange sessioner der skal til. Undervejs i forløbet vil jeg opfordre dig til at mærke, hvordan du synes det går. Du afgør selv, hvornår du vil slutte eller holde en pause, og som regel kan en klient selv mærke, hvornår det er nok. Jeg tror på, at:

  • mennesker grundlæggende gør det bedste, de kan
  • du er eksperten i, hvem du er og hvad du føler
  • du har ressourcerne til forandring
  • forandring er altid mulig
  • forandring skræmmer, og at en del af dig muligvis vil modarbejde det
  • ingen opnår nye færdigheder uden at øve sig.

 

Kontakt mig

praktisk info

Terapien foregår i min privatbolig, hvor jeg har indrettet mit terapirum.

Holmevej 5
6700  Esbjerg
Mobil: 28 34 85 45
Email: Bettinabendixen@outlook.dk