KlientUDTALELSER

Her ser du et udpluk af mine klientudtalelser

Det er mit held, at jeg mødte Bettina og kom i gang med NADA. Hun er meget dygtig til at give NADA. Jeg har fået et nyt liv, efter jeg er begyndt med NADA og samtaler. Jeg har haft tankemylder i hovedet i rigtig mange år og det var meget ubehageligt. Efter jeg får NADA  og samtaler er jeg blevet helt rolig. Jeg sov indimellem på sovepiller, det gør jeg heller ikke mere. Jeg har ro i hovedet når jeg skal sove. At jeg er begyndt hos Bettina betyder jeg har det så godt, det er bedre end hvis jeg havde vundet en million.

Kvinde på 63 år

 NADA og individuel terapi

Bettina – jeg har lige brug for at sige, jeg er dybt imponeret og taknemmelig for det du kan og gør. Jeg oplever og mærker hver gang vi kommunikerer, der sker forandring og jeg vokser 20 cm. At jeg tager de ting ind du siger og handler på det jeg mærker. Du formår at stille tingene op, så jeg får øje på mig selv og de ting jeg gør mod mig selv, samtidig med jeg selv tager ansvar for mit liv, som den voksne. Så af hjertet tak Bettina for den du er. Jeg ved der er mange der vil have gavn og glæde af det du kan – nemlig at møde mennesker lige præcis der hvor de er. Jeg mærker selv hvor stor en forandring der er sket i mig. Fra ikke at kunne være tydelig på mig selv og tage ansvar, til at sætte tydelige grænser, samt tage styring og ansvar for mit liv. Det er en fantastisk forandring. Jeg husker tydeligt hamsterhjulet og mit musehul, hmm nu er jeg mere en giraf som har overblik og tør vise mig frem og stå ved og fast på den jeg er. Jeg kan også blive en løve indimellem, hvor jeg bliver vred, når folk pisser på mit territorium, så sætter jeg grænsen og bider fra mig. Elsker mit nye liv.

Kvinde på 34 år

 Individuel terapi

Jeg har fået Bettina anbefalet af min veninde. Jeg er glad for jeg tog mig selv alvorlig og kontaktede hende. Det har været rigtig givende og jeg er kommet meget mere i kontakt med mig selv. Jeg kan varmt anbefale Bettina, hun er meget omsorgsfuld og nærværende,  hvilket er trygt og rart.

Kvinde på 24 år

Studerende, individuel terapi

Kontakt mig

praktisk info

Terapien foregår i min privatbolig, hvor jeg har indrettet mit terapirum.

Holmevej 5
6700  Esbjerg
Mobil: 28 34 85 45
Email: Bettinabendixen@outlook.dk