NADA øreakupunktur

Hvad er NADA ?

 

  • NADA er et standardiseret øreakupunktur-program, som består af fem kinesiske punkter i øret.
  • NADA handler om hjælp til selvhjælp. Ved at anvende og afbalancere de ressourcer, som allerede er tilstede i kroppen og dermed forbedre livskvaliteten hos den enkelte.
  • Alle kan have gavn af NADA-behandlingen, da den har en beroligende, afstressende og styrkende funktion. Det er aldrig nødvendigt at fortælle behandleren, hvad man ønsker hjælp til.
  • Når punkterne aktiveres, sørger kroppen selv for at skabe balance, hvor der er størst behov. NADA kan med fordel kombineres med terapi, for at bedre effekten og for at arbejde med det der ligger til grund for ubalance.

Behandlingen betragtes som bivirkningsfri, der kan dog i sjældne tilfælde forekomme forbigående hovedpine og lidt ubehag, som afhjælpes når nålene fjernes.

 

NADA-behandlingen:

Nada Danmark har en filosofi om, at alle skal have mulighed for NADA behandling, uanset økonomisk formåen. Jeg tilbyder derfor NADA både individuelt og i grupper af 2-6 personer.

NADA-behandlingen består af fem ganske tynde sterile engangsnåle i hvert øre, som skal virke i 45 minutter, mens du sidder og slapper af. Jeg tilbyder en grounding på 10-15 minutter og sætter afslappende musik på, hvis dette ønskes. Du tilbydes en kop NADA-te under behandlingen.

Du vil efter behandlingen opleve en tilstand af afslapning, indre ro, klarhed og mulighed for fordybelse. Når nålene tages ud kan der i enkelte tilfælde komme få dråber blod, som let kan fjernes med en vatpind. Dette kan være fordi det er et ekstra aktivt punkt.

Der kan eventuelt suppleres med NADA-ørekugler eller udelukkende behandles med ørekugler, hvis dette ønskes. Kuglerne kan sidde i ørerne op til 7 dage.

Behandlingsforløbet er individuelt fra person til person, alt efter hvilken effekt man ønsker og om det er kombineret med et terapeutisk forløb. En enkelt behandling kan have god effekt på nogle, men andre kan have behov for mere. En optimal effekt opnås med 1-3 gange om ugen i op til 6 uger eller kombineret med terapi.

Jeg foretrækker DU mærker efter i DIN krop.

Kontakt mig

praktisk info

Terapien foregår i min privatbolig, hvor jeg har indrettet mit terapirum.

Holmevej 5
6700  Esbjerg
Mobil: 28 34 85 45
Email: Bettinabendixen@outlook.dk