Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brugforterapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014
Om mig | Terapi

Om mig

Bettina Bendixen

 Hjertelig velkommen 

Jeg er 48 år, mor til tre drenge og gift på 19. år. Jeg er uddannet psykoterapeut og er derudover uddannet Social- og Sundhedsassistent. Jeg har 18 års socialpsykiatrisk erfaring, og har i den forbindelse mødt mange mennesker med forskellige eksistentielle livskriser.

Jeg har udover min uddannelsesmæssige baggrund, et levet liv bag mig, med de glæder og sorger der hører et menneskeliv til.

Jeg bruger mig selv i det terapeutiske arbejde, hvor jeg har forkus på nærværet med dig. Jeg vil med et åbent hjerte, se, høre og møde dig i netop det du har brug for at arbejde med. Jeg tror på alle mennesker kan udvikle sig, når vi som mennesker bliver mødt på et dybt mellemmenneskeligt plan med empati, inderlighed og kærlighed. Jeg arbejder ud fra et holistisk fokus, hvor krop, følelser, tanker, sansninger og handlinger integreres.

Det er en vigtig pointe i terapien, at du ikke skal laves om, men at du bliver bedre til at være det menneske du allerede er.

Jeg er medlem af Foreningen af danske psykoterapeuter FaDP. Det vil sige, at jeg har en 4½  års godkendt psykoterapeutisk uddannelse og solid erhvervserfaring med mig. Min titel er Psykoterapeut, FaDP. Det er én af dine garantier for, at jeg har kompetencerne til at hjælpe dig. Jeg modtager løbende supervision.

Uddannelse og kurser

   Individuel- og parterapeut // Institut for Gestaltterapi og Gestaltuddannelser

♥   Kognitiv terapeut // Gestaltuddannelser IFGU

   Krop og Gestaltterapeut // Niels Hoffmeyer, Institut for Gestaltanalyse, IFGA

♥   Personligt lederskab // Psykoterapeut Kia Marquard MPF

♥   Carl Rogers klientcentreret terapi // Gestaltuddannelser IFGU

♥   Basis kursus i gestaltterapi // Niels Hoffmeyer, Institut for Gestaltanalyse, IFGA

♥   NADA akupunktør // Lars Wiinblad, NADA Danmark

♥   Loven om tiltrækning // Bettina Jensen

  Access Bars behandler // Anette Hvenegaard Petersen

Kontakt mig

Mobil: 28 34 85 45
Mail: Bettinabendixen@outlook.dk

Kontakt mig

praktisk info

Terapien foregår i min privatbolig, hvor jeg har indrettet mit terapirum.

Holmevej 5
6700  Esbjerg
Mobil: 28 34 85 45
Email: Bettinabendixen@outlook.dk