Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/brugforterapi.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014
Parterapi | Terapi

Parterapi

Hvordan arbejder jeg? 

I parterapi er det parforholdet der er i terapi, og målet er at skabe klarhed.

Kærlighedsforhold havner ofte i en negativ spiral, hvor glæde, nærhed og gnist aftager og måske helt forsvinder. I parterapi afsløres det ofte, at der er et mønster i samspillet. Det kan være tilbagevendende negative oplevelser og reaktioner. Begge havner i en fortvivlende situation, hvor den ene måske bliverr tavs og den anden anklagende og utilfreds. Måske kæmper I om, hvem der har ret. Eller måske bliver I begge tavse. Parterapi hjælper jer til at afsløre det destruktive samspil og ersatter det med et kærligt.

Der kan være mange problemer i kærlighedsforhold og mange problemer der kan tages op i parterapi. Børneopdragelse, økonomi, opgavefordelingen, manglende nærvær, for meget arbejde osv.

Min erfaring er, at der er stor forskel på, om man oplever sig respekteret og mødt eller ikke. Og det er afgørende, at man kan mødes  i det og samarbejde – eller om man bliver fjender.

I parterapien vil jeg hjælpe jer med at få øje på de trolde og dæmoner, der bor i kløften mellem jer, når det bliver svært, så I kan hjælpe hinanden tilbage til den varme, kærlige kontakt, hvor I oplever jer elsket, begæret, værdsat og betydningsfulde for hinanden. Det er i gensidighed I kan finde styrke og glæde til at klare problemerne. Det er den bevægelse, jeg som parterapeut vil hjælpe jer med at gøre i parterapien.

Parterapi er en positiv bevægelse. Baseret på dybere forståelse og erkendelse af spillet mellem jer. Øget forståelse og indlevelse i hinandens verden fører til nye, positive erfaringer, som åbner vejen til et større kærlighedsliv.

Kontakt mig

praktisk info

Terapien foregår i min privatbolig, hvor jeg har indrettet mit terapirum.

Holmevej 5
6700  Esbjerg
Mobil: 28 34 85 45
Email: Bettinabendixen@outlook.dk